Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

Szolgáltató

Nagycsaládosok Nyirád és Környéki Egyesülete

8454 Nyirád, Sósi domb 9

Bsz: 104027405052667048861000

Adószám: 18918074-1-19

Garancia

A legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy a termék a szállítás során megsérül. Erről jegyzőkönyvet kell felvetetni a kiszállítást végző céggel. A kiszállítást végző cég biztosítással rendelkezik az esetleges károkért.

Élelmiszerek minőségi kifogása esetén panaszát kérjük, jelezze felénk e-mailben vagy telefonon, és kicseréljük a terméket.

Előfordulhat, hogy a megrendelt áru épp nincs a raktárunkban. Ebben az esetben értesítjük a megrendelőt, aki elállhat a termék megvásárlásától, vagy megbeszélés alapján más termékkel pótoljuk. Fontos, hogy a felmerült probléma gyors elintézése érdekében a regisztráció során adja meg a mobiltelefonszámát, hogy el tudjuk érni kérdéseinkkel.

Elállási jog

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat vásárlási szándékától. A webshopnak az elállást követő 14 napon belül vissza kell térítenie a fogyasztó részére a termék árát. A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszaküldeni vagy átadni a terméket a webshopnak.

A webshop elállhat a vásárlási megbízás teljesítéstől, ha a megrendelő előzőleg indok nélkül nem vette át a megrendelt termékeket, ezzel anyagi kárt okozva a társaságunknak. Ebben az esetben a kiszállítási és visszaszállítási díjat vállalkozásunknak a szállító cég felé ki kell fizetni.
Megtagadhatjuk a vásárlást ha a megrendelő nem megfelelő adatokat ad meg a megrendelésnél, és ezt jelzésünkre sem korrigálja.
Nem teljesítjük olyan esetben a megrendelést, ha a vásárló nagy összegű megrendelés esetén, nem fizeti meg a a díjbekérő vagy előleg számláját.,
A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a hibásan feltüntetett árakért, hibás termékleírásért, és hibás tartalomért, valamit hekkerek által okozott károkért.

A megrendelés menete

Az internetes oldalunkon lehetőség nyílik az online vásárlásra. A kiválasztott termék mennyiségét ki kell választani a terméket ábrázoló kép mellett. A rendelésről visszaigazolást küldünk. Kifizetésre több lehetőség adott, személyes átvételkor a helyszínen fizethet készpénzzel, kiszállításkor pedig a szállítást végző cég futárnak.  Futárszolgálattal történő szállítás esetén a számlát minden esetben e-mail-ben küldjük el.

​Az ÁFA törvény szerint nem magán célú vásárlás esetén a vevő adószámának megadása kötelező, a nem helyes adószám megadása esetén vállalkozásunk az ebből eredő károkért nem vállal felelősséget.​

​Jövedéki termékek vásárlása esetén a számla a jövedéki termék igazolására nem alkalmas. Jövedéki terméket csak magánszemélynek vagy végfelhasználónak értékesíthetünk, továbbértékesítésre nem.​