Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

Paradicsomivólé 500 ml

1 000,00 Ft

Paradicsomból pürésítéssel nyert ital, amit többnyire vízzel hígítanak. A paradicsomlét hőkezeléssel tartósítják, ami miatt fogyasztása kifejezetten egészséges, mert a benne lévő erős antioxidáns hatású likopin így könnyebben fel tud szívódni a szervezetben. Paradicsomszószokhoz, paradicsomleveshez kiválóan használható alapanyag, amit házilag is elkészíthetünk paradicsomszezon idején.

 

Töltő tömeg: 510 g

Összetevők: Paradicsom


Egységár: 1960.78 Ft/Kg

Az áraink HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák!

Elérhetőség:Raktáron
Cikkszám
Iv500/004

7 ok, amiért érdemes minden nap paradicsomot fogyasztani:

A tőről leszedett friss paradicsomnak semmihez sem hasonlítható az íze, zamata és illata.

A paradicsom jótékony hatásai:

A paradicsom - főleg ha saját termesztésből, vagy helyi öko gazdaságokból származik - nagyon fontos vitamin és ásványi anyagforrás. Az egyik legfőbb alkotója a likopin, amely egy nagyon erős antioxidáns, így képes felvenni a küzdelmet a minden napos stressz okozta sejtkárosító szabad gyökökkel. Emellett kiemelkedő a C és A vitamin tartalma, valamint fontos vas, folsav és káliumforrás is.

  1. Javítja a látást:magas A-vitamin tartalma miatt jótékony hatása van a látására és segít megelőzni a farkasvakság kialakulását. 
  2. Csökkenti a vérnyomást:ez a paradicsomban található kálium mennyiségnek köszönhető, de csak akkor van hatása, ha minden nap fogyasztunk belőle.
  3. Csökkenti a rossz koleszterint, szintet, és védi a szívet: a paradicsomban található likopinnak köszönhetően segít megelőzni a szív és érrendszeri betegségek kialakulását, és csökkenti a vér triglicerid szintjét
  4. Segít az emésztőrendszert egészségesen tartani:magas a rost tartalma és az enzimek az egész emésztő rendszert aktív működésben tartják. 
  5. Ragyogó, egészséges bőr:a paradicsom rendszeres fogyasztása jótékonyan hat a bőr mellett a hajra és a fogakra is. Sok helyen napégést is kezelnek a levével. Sok anti-aging termékben is használják. 
  6. Hasznos a kismamáknak:magas folsav tartalma védi a magzatot, de ehhez napi szinten kell belőle fogyasztani.
  7. Segít megelőzni a depressziót:egy japán kutatás arra az eredményre jutott, hogy azok, akik legalább hetente kétszer esznek paradicsomot, 43%-kal kisebb eséllyel lesznek depressziósak. 

Vigyázat! Köszvényben szenvedők csak mértékkel fogyasszák, mert a tüneteik rosszabbodhatnak!

További termékek