Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

Rólunk


MI KIS FALUNK KINCSE

Nagycsaládosok Nyirád és Környéki Egyesülete

2018 januárjától működteti zöldség és gyümölcsfeldolgozó tankonyháját, amely 2019. október 19-én „A mi kis falunk kincse” Gyümölcs és Zöldségfeldolgozó néven nyilvántartásba került és hivatalosan is üzemmé vált.

Az egyesület célja között szerepel a kisgyermekes édesanyák munkaerőpiaci visszailleszkedésének segítése, ezért a Zöldség és Gyümölcsfeldolgozó OKJ képzést indítottunk.  A tanfolyam elvégzésével több kisgyermekes anyuka találta meg munkahelyét és került alkalmazásba többek között

a mi üzemünkben is.

A kezdetektől fontosnak tartjuk, hogy szívvel-lélekkel, kidolgozott receptúra alapján készült termékeink közül mindenki megtalálja a számára megfelelőbb ízeket. Jelenleg kiemelt célcsoportunk az egyesület által működtetett tanoda gyermekei, akik délutáni uzsonnaként szívesen fogyasztják a termékeinket.

A termékeink minél szélesebb körben való megismerése a célunk, így az értékesítés minden formáját próbáljuk megragadni. Részt veszünk a helyi szervezésű piaci értékesítésben. Jövőbeli terveink között szerepel online bolt létesítése, valamint a nagyáruházak polcaira való felkerülés.

Termékeink alapanyagai, a Bakonyalja és a Balaton-felvidék különleges geológiai összetételű talajból táplálkoztak. Támogatva  a  helyi és a környékbeli őstermelőket, többnyire az ő termékeik kerülnek feldolgozásra üzemünkben. Az érett- zamatos gondosan válogatott gyümölcsöket, hagyományos technikával, pasztőrözéssel, mesterséges adalékanyagok, tartósítószerek nélkül konzerváljuk.  Hagyományos íz világú termékeink mellett, pikáns, fűszernövényekkel ízesített lekvárokkal is  színesítettük termékeink palettáját, kedvezve az új, friss ízekre vágyóknak.

Napjainkban a natúr kozmetikumok iránt ismét méltán nagy érdeklődés tapasztalható, ezen igény kielégítés céljából, házi szappankészítéssel is foglalkozunk. Az általunk készített házi szappanok ápolnak, hidratálnak, fertőtlenítenek és tisztítanak. Természetes anyagokat tartalmaznak, nincsen bennük semmilyen káros anyag. Miközben tisztul a bőr, egyúttal hidratálódik is , aminek hatására a bőr puha és selymes lesz, az érett bőr pedig visszanyeri rugalmasságát.

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.